Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Θέλω

Disclaimer: Εν είμαι ψώνιο, αλλά.


Θέλω ένα φίλο σαν εμένα.
Να μπορώ να του λαλώ, να μεν κρίνει τζαι να μου λαλεί πρέπει να κάμεις έτσι τζι έτσι, τζαι καταλάβω ότι εν θέλεις, αλλά εν σημαντικό να ξέρεις ότι τούτο εν που πρέπει να γίνει τζαι να επιλέξεις συνειδητά να μεν ακολουθήσεις τούτο το πράμα, αφού εν θέλεις.
Τζαι να έχει δίκαιο όπως έχω εγώ.

Γιατί εγώ όσο κι αν μου τα λέω, είμαι ΕΓΩ.
Αν μου τα έλεε τζι άλλος έννα ήταν καλύτερα.

4 σχόλια:

back2flat είπε...

Περίεργο μου φαίνεται που δεν έχεις άτομα στον κύκλο σου που να σκέφτονται σαν εσένα. Ένιχου, μέχρι να βρεις κάποιον θα πρέπει να αρκεστείς στις εσωτερικές φωνές κοπελιά ;-P

Ina είπε...

Η ανάρτηση σου μου θύμισε ένα στίχο από ένα τραγούδι που λέει "Νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος." Έτσι και αλλιώς μόνοι μας βρίσκουμε την άκρη μας.

thedude είπε...

Πρέπει να κάμεις έτσι τζι έτσι, τζαι καταλάβω ότι εν θέλεις, αλλά εν σημαντικό να ξέρεις ότι τούτο εν που πρέπει να γίνει τζαι να επιλέξεις συνειδητά να μεν ακολουθήσεις τούτο το πράμα, αφού εν θέλεις.

Moonlight είπε...

B2F απλά έννεν καλοί στις συμβουλές, φοούνται να μεν με πληγώσουν ή σκέφτονται ότι σκέφτουμαι τα μόνη μου τούτα τζι έννεν ανάγκη να μου τα πουν, άρα ας δούμε τι να πούμε από εκεί και πέρα. Εν το πιο πιθανόν. :p

Ina, εν αλήθεια- φαίνεται ότι μόνη μου ξέρω τι πρέπει να κάμω και γιατί το κάμνω ή δεν. Αλλά άμα τα ακούσεις που άλλους εν ίσως λίο πιο ριάλιτι τσεκ. Γράφω τα όμως τζαι καθώς το κάμνω, νιώθω ότι τα λαλεί κάποιος άλλος τζαι πεξεργάζουμαι τα καλύτερα. ;)

Dude! Να'σαι καλά ρε! Spoken like a friend haha! Ξέρω ότι έμεινε pending το καφούδι μας, αλλά έχω το στο μυαλό μου να το κανονίσω.
Όποτε δω κόσμο στη γειτονιά πας στο ποδήλατο θυμούμαι σε-πολλά συχνά δηλαδή! :p